Kwaliteitsbeleid

Aantal keer bekeken: 3823, Laatst gewijzigd: vrijdag, 20 juli 2018

De GGD Hollands Midden biedt zorg- en dienstverlening van hoge kwaliteit en wil voor gemeenten, klanten en ketenpartners een betrouwbare organisatie zijn met deskundig personeel dat klantgericht werkt. Hier zetten we ons dagelijks voor in.

CertificaatHKZ ISO 9001

De GGD Hollands Midden is sinds februari 2016 HKZ-gecertificeerd. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Dit betekent dat de GGD Hollands Midden:

 • de zaken intern goed op orde heeft.
 • de klant principieel centraal staat.
 • betrouwbare resultaten kan presenteren.
 • voortdurend werkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Hoe behouden wij onze kwaliteit?

Elk jaar toetst de externe certificeringsinstelling DNV ons opnieuw aan de hand van de HKZ-eisen. Daarnaast onderzoekt ook de Inspectie Volksgezondheid regelmatig of de GGD Hollands Midden goede kwaliteit blijft leveren. Hierdoor blijven we alert.

Het HKZ-certificaat is voor ons niet voldoende. Wij willen onze producten en onze dienstverlening continu blijven verbeteren in afstemming met de eisen en de wensen van onze klanten. Hiervoor vragen we regelmatig onze opdrachtgevers en klanten hoe zij de dienstverlening van GGD Hollands Midden ervaren. Deze informatie helpt om steeds kritisch te blijven kijken naar ons werk. Ook klachten en tips zijn belangrijk. Deze helpen de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening en bedrijfsvoering verder te verbeteren. Heeft u een klacht of een suggesties voor verbetering, dan kunt u het online klachtenformulier invullen. Dit formulier kunt u dus ook gebruiken voor verbetersuggesties.

Contactpersoon

Anna Möller, kwaliteitsfunctionaris GGD Hollands Midden
telefoon 088 - 308 45 16
email: amoller@ggdhm.nl

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  HKZ