Academische Werkplaats SAMEN

Aantal keer bekeken: 67, Laatst gewijzigd: maandag, 22 oktober 2018

De Academische Werkplaats SAMEN is een kennis- en innovatienetwerk in de regio’s Midden Holland, Holland Rijnland en Haaglanden dat werkt aan een goede zorg voor jeugd.

logo AW Samen middelAls SAMEN zijn wij onderdeel van een landelijk netwerk van 12 Academische Werkplaatsen Jeugd. Binnen onze regio verbinden wij praktijk, onderzoek, beleid, onderwijs en gezinnen. Samen ontwikkelen en verspreiden we kennis door scholing en workshops, onderzoek en het delen van ervaring. Zo werken wij aan een regio, die 280.000 jeugdigen kent, waarin de jeugd gezond opgroeit en meedoet thuis, in de wijk en op school. Hiermee dragen we bij aan betrokken burgers met een sterke maatschappelijke positie.

GGD Hollands Midden is lid van SAMEN en levert één van de regio-coördinatoren, Petra de Jong, regio-coördinator voor Hollands Midden. Op bijeenkomsten die SAMEN organiseert zijn medewerkers van alle deelnemende organisaties en gemeenten kosteloos welkom.
Kijk voor een actueel overzicht van onze projecten en bijeenkomsten op onze website: http://www.awsamen.nl/. Vragen? Neem contact met ons op via samenvoordejeugd@tno.nl, of benader Petra de Jong: pdejong@ggdhm.nl (tel: 088 - 308 44 25).

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  HKZ