Accountteams RDOG HM

Aantal keer bekeken: 15951, Laatst gewijzigd: donderdag, 23 april 2020

Vanaf 1 januari 2016 werkt de RDOG* met accountteams per gemeente. Voor elke gemeente in Hollands Midden is er een accountteam.

Dit team functioneert als eerste aanspreekpunt voor gemeenten bij ontwikkelingen en vragen op het snijvlak van gezondheid, veiligheid en openbaar bestuur. De leden van de accountteams zijn afkomstig uit verschillende sectoren van onze organisatie. Als uw gemeente een vraag heeft, neemt u eenvoudig  contact op met uw accountteam. Het team bespreekt uw vraag en zet die bij de juiste sector of collega uit. Zo schakelen wij  snel en werken wij efficiënt aan een vlotte afhandeling van uw vraag.

Gemeenten krijgen er steeds meer taken bij. Veelal gaat het daarbij om complexe vraagstukken. Gemeenten spelen hier onder andere op in door een integrale aanpak te hanteren. Omdat veel van deze ontwikkelingen een directe relatie hebben met de producten en diensten van de RDOG HM maken wij door te werken met accountteams een verbeterslag waarmee we gemeenten beter kunnen ondersteunen. Zo werken wij actief en dichtbij om de gemeenten te ondersteunen.

Meer informatie over de accountteams vindt u op de pagina van uw gemeente.

* De GGD Hollands Midden is onderdeel van de RDOG Hollands Midden (regionale dienst openbare gezondheidszorg). Ook de RAV (regionale ambulance voorziening) en de GHOR (geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio) behoren tot de RDOG Hollands Midden.

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie