Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor alle kinderen, jongeren, opvoeders en gezinnen, grootouders, professionele opvoeders en anderen die met kinderen en/of hun ouders werken.

In het CJG werken verschillende professionals van de kernpartners samen, zoals jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen. De GGD Hollands Midden Jeugdgezondheidszorg is één van de deelnemende organisaties binnen het CJG.

Lees voor
  Contact

Klantcontactcentrum

T 088 - 254 23 84

(maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur)

 

Daarnaast kunt u op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur ook chatten met een medewerker of uw vraag stellen via een contactformulier.

 

Bekijk ook de folder: Welkom bij de JGZ (pdf)

Onderzoeken

De medewerkers van de Jeugdgezondheidszorg volgen samen met u de ontwikkeling van uw kind en ondersteunen u bij de verzorging en opvoeding. Als u daar behoefte aan heeft geven wij ook advies. De gezonde en veilige ontwikkeling van uw kind staat daarbij voorop.

In de eerste twee weken na de geboorte van uw kind heeft u twee keer contact met de jeugdgezondheidszorg. Eén keer voor de gehoortest en één keer voor een kennismakingsgesprek. We maken een afspraak op het CJG of bij u thuis. Tot uw kind 4 jaar oud is, bezoekt u regelmatig een jeugdarts of jeugdverpleegkundige.

Kijk hier voor alle informatie over afspraken en wat u kunt verwachten van de jeugdgezondheidszorg.
 

Inloopspreekuur CJG

U kunt zonder afspraak gebruik maken van ons inloopspreekuur. Bijvoorbeeld om uw kind extra te laten wegen, om iets te vragen over de voeding, of voor advies. De tijden van onze inloopspreekuren vindt u bij de contact- en adresgegevens van onze vestigingen op deze website of via www.cjghm.nl.
 

CJG Website

De website van het CJG staat vol informatie voor iedereen met (alledaagse) opgroei- en opvoedvragen. U vindt er een antwoord op grote en kleine vragen over de zorg voor kinderen en jongeren van vóór de geboorte tot 23 jaar. De informatie op de website is beoordeeld door specialisten op kwaliteit.

Via www.cjghm.nl komt u na het aanklikken van uw gemeente op de CJG website van uw woonplaats.
 

Locaties en contact CJG in de regio Hollands Midden

Contact- en adresgegevens van de vestigingen van het CJG in de regio Hollands Midden kunt u vinden op www.cjghm.nl door uw gemeente aan te klikken.