Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor alle kinderen, jongeren, opvoeders en gezinnen, grootouders, professionele opvoeders en anderen die met kinderen en/of hun ouders werken.

In het CJG werken verschillende professionals van de kernpartners samen, zoals jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen. Hecht GGD Hollands Midden Jeugdgezondheidszorg is één van de deelnemende organisaties binnen het CJG.

Lees voor
  Contact

Klantcontactcentrum

T 088 - 254 23 84

(maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur)

 

Je kunt ook met ons chatten tussen 9.30 tot 11.30 uur (ma t/m vrij), of je vraag stellen via een contactformulier. Kijk op www.cjghm.nl

 

Bekijk ook de folder: Welkom bij de JGZ (pdf)

Onderzoeken

De medewerkers van de Jeugdgezondheidszorg volgen samen met jou de ontwikkeling van je kind en ondersteunen je bij de verzorging en opvoeding. Als je daar behoefte aan hebt, geven wij ook advies. De gezonde en veilige ontwikkeling van jouw kind staat daarbij voorop.

In de eerste twee weken na de geboorte van je kind heb je twee keer contact met de jeugdgezondheidszorg. Eén keer voor de gehoortest en één keer voor een kennismakingsgesprek. We maken een afspraak op het CJG of bij jou thuis. Tot je kind 4 jaar oud is, bezoek je regelmatig een jeugdarts of jeugdverpleegkundige.

Kijk hier voor alle informatie over afspraken en wat je kunt verwachten van de jeugdgezondheidszorg.
 

Inloopspreekuur CJG

Je kunt zonder afspraak gebruik maken van ons inloopspreekuur. Bijvoorbeeld om je kind extra te laten wegen, om iets te vragen over de voeding, of voor advies. De tijden van onze inloopspreekuren vind je bij de contact- en adresgegevens van onze vestigingen op deze website of via www.cjghm.nl.
 

CJG Website

De website van het CJG staat vol informatie voor iedereen met (alledaagse) opgroei- en opvoedvragen. Je vindt er een antwoord op grote en kleine vragen over de zorg voor kinderen en jongeren van vóór de geboorte tot 23 jaar. De informatie op de website is beoordeeld door specialisten op kwaliteit.

Via www.cjghm.nl kom je na het aanklikken van je gemeente op de CJG website van jouw woonplaats.
 

Locaties en contact CJG in de regio Hollands Midden

Contact- en adresgegevens van de vestigingen van het CJG in de regio Hollands Midden kun je vinden op www.cjghm.nl door je gemeente aan te klikken.