Jongeren

Hier vind je betrouwbare sites over gezondheidsonderwerpen en informatie over de digitale onderzoeken in het voortgezet onderwijs.

Lees voor
  Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 onder het telefoonnummer 088 - 254 23 84

 

Chatten

Chatspreekuur op www.hoezitdat.info

 

Informatie voor jongeren

Op jongerenwebsite JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol, roken, drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals. Je kunt er je vraag stellen aan een jeugdarts of jeugdverpleegkundige via de JouwGGD-chat.

Forum voor jongeren

Voor jongeren heeft het Centrum voor Jeugd en Gezin in de regio Hollands Midden de forumwebsite Hoezitdat.info gemaakt. Hier kun je in gesprek met andere jongeren. Je kunt er je vraag stellen en de meningen en ervaringen van andere jongeren lezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je wilt, kun je ook via de forumwebsite je vraag aan een professional stellen. Dat kan volledig anoniem via de chat. Een jeugdarts of jeugdverpleegkundige luistert, beantwoordt vragen en helpt je om een oplossing voor eventuele problemen te bedenken. Zoek je hulp in de buurt? Kies dan jouw gemeente en lees waar je voor informatie, hulp en advies terecht kunt.

Hoezitdat.info is ook te volgen op Instagram.

Overige websites met informatie voor jongeren

Onderzoeken in het voortgezet onderwijs

De GGD voert samen met middelbare scholen een aantal digitale onderzoeken uit onder de jongeren. Kijk op Onderzoek in het VO.