De GGD doet mee aan het Leidse E-health festival op 30 oktober

vrijdag, 26 oktober 2018

Een festival dat volledig in het teken staat van e-health. Waar je kunt ontmoeten, ervaren, oplossingen krijgen én vinden voor jouw e-healthproblemen. Waar je geïnspireerd, gemotiveerd en verbonden wordt. Een festival voor iedereen: voor patiënten, zorgverleners, zorgmanagers, zorgbestuurders, zorgondernemers, regionale samenwerkingsorganisaties, gemeenten, opleiders, studenten en de overheid.

Meer informatie over het festival is te vinden op de website: https://www.e-healthfestival.nl/
De GGD Hollands Midden is op het festival aanwezig om één van onze belangrijkste thema’s Positieve gezondheid te promoten.
Wij ondersteunen 19 gemeenten uit de regio die aan de slag willen met Positieve Gezondheid. Machteld Huber, grondlegger van gedachtegoed van Positieve Gezondheid, sprak tijdens een werkconferentie in Alphen aan den Rijn, mei 2017. Op de website ZorgenZ staat een interview met Machteld Huber

De GGD Hollands Midden maakt gebruik van spinnenwebben van stichting institute for Positive Health (iPH). Via de spinnenwebben (pdf) komen we tot een ander gesprek en tot andere handelingsperspectieven.

Nieuwsgierig naar je eigen positieve gezondheid? Vul dan deze link https://test.mijnpositievegezondheid.nl/registreren/ggdhm in of kom naar onze statafel op het festival.

Ellen van Steekelenburg,
adviseur publieke gezondheid GGD HM,
evansteekelenburg@ggdhm.nl,
tel. 088 - 308 48 16.

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl