GGD HM en iPH zijn netwerkpartners in 2021

dinsdag, 06 april 2021

GGD Hollands Midden heeft de ambitie om koploper te zijn voor Positieve Gezondheid. We geven al een tijdje consequent invulling  aan een brede blik op gezondheid. In onze aanpak willen we zoveel mogelijk aansluiten bij wat mensen zelf belangrijk vinden. Een logische vervolg stap is daarom ook netwerkpartner te worden!

Angelique Schuitemaker, directeur IPH: “Wij zien dat GGD HM echt een koploper is”

Het institute for Positive Health (iPH) heeft GGD HM benaderd om naast koploper ook een inspirator voor andere GGD-en te zijn. Op 30 maart 2021 is een netwerkpartnerschap ondertekend door Sjaak en Angelique Schuitemaker. Kijk hier naar het filmpje.

De Alliantie Positieve Gezondheid

De Alliantie is ontstaan als vervolg op ons inspiratiecongres Samen aan de slag met Positieve Gezondheid (november 2019). De Alliantie bestaat uit een kerngroep van ROH WN, Marente, Welzijn Teylingen, Zorg en Zekerheid, Reos, Rijncoepel en GGD HM. Een mooi voorbeeld is het 1e leeratelier in de regio, in samenwerking met de werkplaats sociaal domein Den Haag & Leiden.

Voor meer info: Ellen van Steekelenburg, coördinator Positieve Gezondheid RVE GBO en Henriëtte Bertram, communicatie adviseur (hbertram@rdoghm.nl).

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie