Informatiebijeenkomst corona voor bedrijven Bollenstreek

woensdag, 28 april 2021

De GGD Hollands Midden en de 5 Bollenstreek gemeenten (Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk) willen via een digitale bijeenkomst bedrijven in de bollenstreekregio op korte termijn op de hoogte brengen en adviseren over de huidige maatregelen om de verspreiding van corona op de werkvloer te voorkomen. Zo kunnen bedrijven een zo veilig mogelijke werkomgeving waarborgen. Belangrijk, zeker nu het bloembollen- en sierteeltseizoen in volle gang is.

Digitale informatieavond

Tijdens de digitale informatieavond zal dieper worden ingegaan op hoe verspreiding van COVID-19 op de werkvloer kan worden voorkomen en wat te doen bij besmettingen. Sinds het begin van de coronacrisis zijn arbeidsmigranten een van de aandachtsgroepen, aangezien er een relatief hoog risico op verspreiding is op de werkvloer, maar vooral ook in de thuissituatie en in het vervoer. Daarom zal er specifiek worden ingegaan op deze groep.Daarnaast zal het huidige testbeleid behandeld worden, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de verschillende type testen die momenteel beschikbaar zijn en wordt er kort ingegaan op de stand van zaken rondom de vaccinatiestrategie. Na de presentatie is er tijd om vragen te stellen. 
De gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk nodigen de bedrijven uit voor een webinar via Zoom op maandag 3 mei van 19.00 tot 20.00 uur.

Programma

19.00 – 19.10 uur                    Opening, introductie GGD Hollands Midden
19.10 – 19.40 uur                    Presentatie GGD Hollands Midden
19.40 – 19.55 uur                    Mogelijkheid tot het stellen van vragen
19.55 – 20.00 uur                    Afsluiting
De bijeenkomst wordt opgenomen, zodat deze terug gekeken kan worden door geïnteresseerden die 3 mei niet aanwezig kunnen zijn.

Aanmelden

Heeft u interesse om dit Webinar bij te wonen? Mail dan voor donderdag 29 april naar projectondersteuningS&P@HLTsamen.nl U ontvangt dan een ontvangstbevestiging en een link voor het webinar waarmee u kunt deelnemen.
Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie