Teken mee voor een rookvrij Hollands Midden!

donderdag, 29 november 2018

Is de omgeving van uw kind al rookvrij? De GGD doet er alles aan om kinderen rookvrij op te laten groeien. Daarom wil ze de omgevingen waar kinderen komen rookvrij maken. Roken is een dodelijke verslavingsziekte en wordt steeds minder als normaal gezien, met name in de buurt van kinderen. Steeds meer plekken waar kinderen komen zijn rookvrij. GGD Hollands Midden vindt dit een mooie ontwikkeling!

Tekent u mee?

Is het terrein van de school, sportvereniging, speeltuin, kinderopvang van uw kinderen nog niet rookvrij? Dan kunt u nu simpel tekenen op het platform rookvrij.nl

Platform

Via het nieuwe platform kunt u aangeven welke speelplek, sportveld of schoolplein in de buurt rookvrij moeten worden. Dit kan iedereen doen! Na het tekenen kunnen familie of vrienden uitgenodigd worden om óók te tekenen. Hoe meer digitale ‘handtekeningen’, hoe makkelijker het wordt om bestuurders te overtuigen van een rookvrij-beleid. Betrokkenen zien met deze online actie precies waar inwoners actief vragen om rookvrije omgevingen voor kinderen.

Vragen?

Heeft u vragen over roken of wilt u stoppen met roken? Kijkt u dan op de website van de GGD Hollands Midden voor meer informatie.

Meer informatie vindt u ook op de website rookvrijegeneratie.nl/

Campagne rookvrij

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl