Training Rookvrij! Ook jij? in Leiderdorp start op 11 oktober

woensdag, 19 september 2018

Stoppen met roken heeft altijd zin. Zowel voor uw eigen gezondheid als voor die van mensen in uw omgeving. Misschien is het nu een goed moment om de sigaret voor eens en altijd uit te maken! De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan bij stoppen zonder hulp. Voor wie die begeleiding wil, start op donderdag 11 oktober de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in Leiderdorp.

Veel mensen die roken ervaren het stoppen als erg moeilijk. De nicotine in de sigaret werkt zeer verslavend. Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn de kenmerken van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ De deelnemers ervaren dat als zeer positief. De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. Niet roken bespaart veel geld: als u een pakje per dag rookt, blaast u bijna 2.500 euro per jaar de lucht in!

Training in samenwerking georganiseerd

De GGD Hollands Midden, SineFuma en Activite organiseren samen deze training. Alle zorgverzekeraars vergoeden deze training uit de basisverzekering. Sommige verzekeraars rekenen daarbij ook het Eigen Risico niet. Voor informatie hierover, kijk op www.rookvrijookjij.nl .

Informatie aankomende training

De training start donderdag 11 oktober. De bijeenkomsten duren van 20:00 tot 21:30 uur en vinden plaats in het gebouw van Activite, Simon Smitweg 8 in Leiderdorp. De bijeenkomsten hebben plaats op de donderdagen 11, en 18 oktober, 1, 8, 15 en 22 november en woensdag 28 november.

Aanmelden

Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 - 889 51 95. Aanmelden kan tot 4 oktober.

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl