Training 'Rookvrij! Ook jij? start in Gouda op 11 december

maandag, 13 november 2017

Stoppen met roken heeft altijd zin! Het nieuwe jaar is een mooi moment om uw sigaret voor eens en altijd uit te maken. Maar, ook al willen mensen stoppen, in de praktijk kan dat toch moeilijker zijn dan ze dachten! Met professionele begeleiding en steun is de kans om succesvol te stoppen veel groter. Voor wie dat wil, start op maandagavond 11 december de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in Gouda.

Samen stoppen

De training ‘Rookvrij! Ook jij?’ biedt de deelnemers veel onderlinge steun en biedt ook ruimschoots gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen. De deelnemers voelen zich betrokken bij elkaar. En dat alles is erg belangrijk voor het slagen van een stoppoging.

Wat levert het op

Ten eerste bespaar je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je zo’n 2.500 euro per jaar de lucht in!
Maar ook levert stoppen met roken gezondheidswinst op en worden risico’s op allerlei ingrijpende gezondheidsproblemen kleiner.
En door stoppen met roken worden je huid en je conditie beter, je mond wordt gezonder en je lichaamsgeur prettiger.

Waar, wanneer, aanmelden

De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. De training wordt georganiseerd door de GGD Hollands Midden, SineFuma en Zorgbrug en wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. De meeste verzekeraars rekenen daarbij wel het Eigen Risico.
De training start maandag 11 december. De bijeenkomsten duren van 19.00 uur tot 20.30 uur en vinden plaats in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. De laatste bijeenkomst is op 5 februari.

Aanmelden

Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 88 951 95. Aanmelden kan tot 4 december.

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  HKZ