Training 'Rookvrij! Ook jij? start in Gouda op 19 september

dinsdag, 05 september 2017

Stoppen met roken levert een betere conditie, een betere huid, een gezondere mond, een prettiger lichaamsgeur en verkleint risico’s op allerlei gezondheidsproblemen: pure gezondheidswinst dus. Bovendien bespaar je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je zo’n 2.500 euro per jaar de lucht in! Mensen ervaren stoppen met roken echter als erg moeilijk. Voor wie extra steun wil, start op dinsdagavond 19 september de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in Gouda.

Samen stoppen

Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn belangrijk voor het slagen van een stoppoging. Deze extra steun wordt door de deelnemers aan de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ als zeer positief ervaren. Dat zeggen ze tijdens de training en het blijkt ook uit onderzoek naar factoren die stimuleren dat een stoppoging slaagt. De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. De training wordt georganiseerd door de GGD Hollands Midden, SineFuma en Zorgbrug en wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. De meeste verzekeraars rekenen daarbij wel het Eigen Risico.

Tijd en plaats

De training start dinsdag 19 september. De bijeenkomsten duren van 19.00 uur tot 20.30 uur en vinden plaats in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. De laatste bijeenkomst is op 7 november.

Aanmelden

Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 88 951 95. Aanmelden kan tot 12 september.

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  HKZ