Training 'Rookvrij! Ook jij? start in Gouda op 6 maart

dinsdag, 13 februari 2018

Stoppen met roken heeft altijd zin! Misschien is het nu een mooi moment om de sigaret voor eens en altijd uit te maken. Mensen ervaren stoppen met roken echter als erg moeilijk. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan zonder begeleiding. De basisverzekering vergoedt deze begeleiding volledig. Voor wie extra steun wil bij het stoppen, start op dinsdagavond 6 maart de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in Gouda.

Samen stoppen

Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn belangrijk voor het slagen van een stoppoging. Deze extra steun wordt door de deelnemers aan de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ als zeer positief ervaren. De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur.

De training wordt georganiseerd door de GGD Hollands Midden, SineFuma en Zorgbrug en wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. De meeste verzekeraars rekenen daarbij wel het Eigen Risico.

Door niet meer te roken bespaar je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je bijna 2.500 euro per jaar de lucht in!

Tijd en plaats

De training start dinsdag 6 maart. De bijeenkomsten duren van 19.00 uur tot 20.30 uur en vinden plaats in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda. De laatste bijeenkomst is op 24 april.

Aanmelden

Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl  of bel met SineFuma: 076 – 88 951 95. Aanmelden kan tot 27 februari.

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  HKZ