Twee trainingen 'Rookvrij! Ook jij?' in Leiden; Start 31 mei

donderdag, 03 mei 2018

Stoppen met roken heeft altijd zin. Zowel voor uw eigen gezondheid als voor die van mensen in uw omgeving. Misschien is het nu een goed moment om de sigaret voor eens en altijd uit te maken!
Veel mensen die roken ervaren het stoppen als erg moeilijk. De nicotine in de sigaret werkt zeer verslavend. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan bij stoppen zonder hulp. Voor wie die begeleiding wil, starten op donderdag 31 mei twee groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in twee verschillende wijken in Leiden.

Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn de kenmerken van de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ De deelnemers ervaren dat als zeer positief.
De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur.
Niet roken bespaart je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je bijna 2.500 euro per jaar de lucht in!

Training in samenwerking georganiseerd

De GGD Hollands Midden, SineFuma en Activite organiseren samen deze training. Alle zorgverzekeraars vergoeden deze training uit de basisverzekering. Sommige verzekeraars rekenen daarbij ook het Eigen Risico niet. Voor informatie hierover, kijk op www.rookvrijookjij.nl.

Informatie aankomende trainingen

De trainingen starten donderdag 31 mei in de Kooi en de Stevenshof. De bijeenkomsten in de Kooi duren van 19:30 uur tot 21:00 uur en vinden plaats in Buurthuis De Kooi, Driftstraat 49. De bijeenkomsten in de Stevenshof duren van 20:00 tot 21:30 uur en vinden plaats in het Huis van de Buurt, Trix Terwindstraat 4. De bijeenkomsten in beide wijken hebben plaats op: 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli.

Aanmelden

Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of bel met SineFuma: 076 – 889 51 95. Aanmelden kan tot 24 mei

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  HKZ