Aangepaste dienstverlening tijdens corona

Wat betekent corona voor onze dienstverlening? Een overzicht vind je hier:

Lees voor
  Contact

GGD Hollands Midden

receptie
088 - 308 30 00

 

 

Jeugdgezondheidszorg in het Centrum voor Jeugd en Gezin

Via www.cjghm.nl kom je na het selecteren van je gemeente op de CJG website van jouw woonplaats. Hier vind je de meeste actuele informatie over de mogelijk aangepaste dienstverlening van Jeugdgezondheidszorg zoals inloopspreekuren, vaccinaties en cursussen.
Kijk voor info ook op www.rijksvaccinatieprogramma.nl/vragen-en-antwoorden-hpv-vaccinatie-en-coronavirus.
Let op: als er nieuwe maatregelen worden genomen (bijvoorbeeld als er veel nieuwe corona gevallen zijn), kan het zijn dat de afspraak niet doorgaat. Kijk daarom altijd vóór de afspraak op de website www.cjghm.nl van het Centrum voor Jeugd en Gezin in de plaats waar je bent uitgenodigd.

Vaccinaties op reis

We hebben weer (beperkt) spreekuren voor:
•    reizigersvaccinaties;
•    herhaalvaccinaties;
•    vaccinaties in verband met beroepsgebonden risico;
Je kunt een online afspraak maken via GGDReisvaccinaties. Je kunt ons ook bellen: 088 - 308 33 25. Bereikbaar op werkdagen van 09:00-12:00 uur.

Seksuele gezondheid

•    De MSM zelftest is tot nader bericht niet beschikbaar;
•    Voor een herhaling bloedafname, 1e hepatitis B afspraak of vervolgvaccinaties tegen hepatitis B kun je momenteel niet spontaan inlopen in het LUMC of bij de GGD in Gouda. Maak hiervoor een afspraak via 088 - 308 33 88 (afsprakenlijn, maandag t/m vrijdag 09.00 - 12.00 uur) of 088 - 308 33 22.

Vrijstellingen tatoeage- en piercingevenement

Omdat er momenteel geen evenementen worden georganiseerd, verlenen wij ook geen vrijstellingen voor de vergunningsplicht voor een dergelijk evenement.