Mijn gemeente

Werk je bij één van de gemeenten in Hollands Midden en heb je vragen aan Hecht GGD Hollands Midden? Stel ze  via adviespubliekegezondheid@ggdhm.nl.

Lees voor

  Contact

 

Neem voor vragen contact op via adviespubliekegezondheid@ggdhm.nl.

 

Voor specifieke onderwerpen: zie betreffende pagina's in het hoofdmenu Gemeenten.

Advies gevraagd

Je kunt via bovengenoemd emailadres vanuit jouw gemeente terecht voor allerlei vragen over de publieke gezondheid rondom actuele beleidsontwikkelingen, maatschappelijke vraagstukken en epidemiologisch onderzoek. De vragen worden opgepakt door de beleidsadviseurs van de GGD.

Je kunt het adres ook gebruiken als je niet weet bij wie je moet zijn. Het team adviseurs zorgt voor korte lijnen tussen collega’s bij de gemeenten en de diverse collega’s binnen Hecht GGD Hollands Midden.

Bestuurszaken

De GGD is onderdeel van Hecht. Als je vragen hebt over bestuurszaken van Hecht dan kun je die het beste direct stellen via het directiesecretariaat van Hecht via directiesecretariaat@wijzijnhecht.nl.  Zie voor meer informatie ook de website www.wijzijnhecht.nl.

www.eengezonderhollandsmidden.nl

Op ons dashboard www.eengezonderhollandsmidden.nl vind je veel informatie over de gezondheid van de inwoners van onze regio. De informatie delen wij graag met iedereen die wil helpen de gezondheid in de gemeenten van Hollands Midden te verbeteren.  

Vragen over de beschikbare gegevens over de gezondheid van de inwoners in Hollands Midden kun je stellen aan de onderzoekers via onderzoek@ggdhm.nl.

Hecht GGD Hollands Midden werkt voor de volgende gemeenten: Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpenerwaard, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten, Waddinxveen, 
Zoeterwoude en Zuidplas.