Rookvrij Hollands Midden

De GGD Hollands MIdden doet er samen met heel veel andere partijen alles aan om op weg te gaan naar een nieuwe Rookvrije Generatie.

Lees voor
  Contact

Désirée Stolker

E DStolker@ggdhm.nl

Samen op weg naar een Rookvrij Hollands Midden!

Dat is het doel en om die reden hebben we het GGD platform 'Op weg naar een rookvrij Hollands Midden!' gelanceerd.

Geïnspireerd door het Landelijk Preventieakkoord zetten steeds meer gemeenten stappen op weg naar een Rookvrije Generatie. Ook kunnen gemeenten rekenen op maatschappelijk steun; 65% van de Nederlanders vindt dat gemeenten een rol moeten spelen in het realiseren van een Rookvrije omgeving voor kinderen. GGD Hollands Midden maakt zich hard voor een Rookvrij Hollands Midden en ondersteunt daarom haar gemeente van harte bij de uitvoering van de activiteiten.

Alle gegevens die de gemeente hiervoor nodig heeft, staan op dit platform. Klik op uw gemeente voor de actuele gegevens.

Naar het platform: 

 

Conferentie Rookvrij Hollands Midden

De GGD Hollands MIdden doet er samen met heel veel andere partijen alles aan om op weg te gaan naar een nieuwe Rookvrije Generatie.

In dat kader werd in februari 2019 een conferentie georganiseerd waar interessante dingen in naar voren kwamen. Hieronder alle documenten behorend bij deze conferentie.

Bekijk hier een uitgebreid verslag van de conferentie.

 

Stoppen met roken?

Wilt u meer weten over stoppen met roken? Kijk dan op de website van het Trimbos Instituut of ga direct naar de website www.ikstopnu.nl.