Leskisten les- en voorlichtingsmateriaal

Aantal keer bekeken: 12022, Laatst gewijzigd: dinsdag, 20 maart 2018

Lesmateriaal voor professionals

Er is voor professionals lesmateriaal te leen over verschillende thema’s, zoals o.a. voeding en bewegen, relaties en seksualiteit, pesten, sociaal emotionele ontwikkeling, genotmiddelen en internet.
Op de website van Gezonde School Hollands Midden www.gezondeschoolhollandsmidden.nl kunt u per thema bekijken welke leskisten, les- en voorlichtingsmaterialen kosteloos te leen zijn. Op deze website kunt u ook ander aanbod vinden zoals gastlessen, gastsprekers, ouderbijeenkomsten en trainingen voor docenten/leerkrachten.

Aanvragen/ reserveren

De lesmaterialen zijn te leen voor een periode van 3 weken. Indien er geen reserveringen zijn, is een verlenging mogelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt per e-mail doorgeven welke materialen u wenst voor welke periode. U kunt meerdere materialen tegelijk lenen / reserveren.
U kunt de lesmaterialen direct reserveren door een mail te sturen naar infodocu@ggdhm.nl . Vermeld daarbij duidelijk uw contactgegevens.
Wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar onderstaande nummers. Wilt u langskomen om meerdere materialen te bekijken, neem dan contact op om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch of via een e-mailbericht.

  • Regio Leiden en omstreken, Rijnstreek- en Duin- en Bollenstreek: 088 - 308 43 88 of 088 - 308 44 81
  • Regio Gouda en omstreken: 088 - 308 46 19

Afhalen

De lesmaterialen dienen door u zelf afgehaald en teruggebracht te worden.
Dit kan op verschillende locaties in de regio (Leiden, Alphen, Katwijk en Gouda).
In enkele regio’s is het mogelijk materiaal bij een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) af te halen. In overleg kan een geschikt tijdstip hiervoor worden afgesproken.


 

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie