Centrum Jeugd en Gezin (CJG)

Aantal keer bekeken: 40308, Laatst gewijzigd: vrijdag, 06 april 2018

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor alle kinderen, jongeren, opvoeders en gezinnen, grootouders, professionele opvoeders en anderen die met kinderen en/of hun ouders werken.

U kunt er kosteloos advies krijgen over het opgroeien en opvoeden van kinderen in alle leeftijden. Het CJG kan u ook in contact brengen met gespecialiseerde hulp, als u dat wilt.

In het  CJG werken verschillende professionals van de kernpartners samen, zoals jeugdartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en pedagogen. De GGD Hollands Midden, Jeugdgezondheidszorg is één van de deelnemende organisaties in het CJG.

CJG Website

De website van het  CJG is dé informatieve en interactieve website voor iedereen met (alledaagse) opgroei- en opvoedvragen. U vindt er een antwoord op grote en kleine vragen over de zorg voor jeugdigen van vóór de geboorte tot 23 jaar. De informatie op de website is door deskundigen op kwaliteit beoordeeld.

Via www.cjghm.nl komt u na het selecteren van uw gemeente op de CJG website van uw woonplaats.

Locaties en contact CJG in de regio Hollands Midden 

Contact- en adresgegevens van de locaties van het CJG in de regio Hollands Midden kunt u vinden op www.cjghm.nl door uw gemeente te selecteren.

Het klantcontactcentrum is op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 088 - 254 23 84. Daarnaast kunt u op maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur ook chatten met een medewerker of uw vraag stellen via een contactformulier.
U kunt hier terecht voor:

* Advies over opgroeien en opvoedencjg centrum logo cmyk voor kleine en grote vragen
* Informatie over onze diensten in het CJG
* Het maken of verzetten van een afspraak bij het CJG