Introductie

Aantal keer bekeken: 4504, Laatst gewijzigd: woensdag, 11 april 2018

Uw woonomgeving kan op allerlei manieren van invloed zijn op uw gezondheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lawaai, stank, luchtverontreiniging, asbest en vochtige woningen.

Milieu, Hygiëne en Gezondheid bij de GGD

Het team Milieu, Hygiëne en Gezondheid (MHG) van GGD Hollands Midden is bereikbaar voor vragen, klachten en meldingen op het gebied van milieu, hygiëne en gezondheid.  
Team MHG adviseert ook gemeenten, scholen en woningbouwverenigingen over milieu en gezondheid. Zie hiervoor de informatie onder professionals en gemeenten.

Atlas Leefomgeving

Wilt u weten hoe het met uw leefomgeving is gesteld? Informatie over de leefomgeving wordt gegeven in de Atlas Leefomgeving, uitgegeven door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De Atlas is een website met kaarten en informatie over verschillende leefomgevingsthema's zoals luchtkwaliteit, ruimtelijke ordening en externe veiligheid. De Atlas richt zich niet alleen op aspecten van de leefomgeving die een negatieve uitwerking op de gezondheid hebben, zoals luchtverontreiniging en geluidshinder. Ook aspecten met een positieve uitwerking op de gezondheid, zoals stiltegebieden en groen, zijn in de Atlas opgenomen.

Contact

Controleer eerst via www.ggd.nl of u in de regio van GGD Hollands-Midden woont. Inwoners van onze regio kunnen contact met ons opnemen. Als u in een andere regio woont, dan vindt u via www.ggd.nl ook de contactgegevens van uw GGD.

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

 • GGD Hollands Midden (Leiden)

  Parmentierweg 49,
  2316 ZV Leiden
  T 088 - 308 30 00
  E-mail: info@ggdhm.nl

  GGD Hollands Midden (Gouda)

  Thorbeckelaan 5
  2805 CA Gouda
  T 088 - 308 32 00
  E-mail: info@ggdhm.nl