Soa-thuistest jongeren gewaarschuwd

Aantal keer bekeken: 51979, Laatst gewijzigd: woensdag, 04 december 2019

Let op: Dit jaar mogen wij helaas geen soa-thuistesten meer verstrekken. Vanaf januari kun je weer een soa-thuistest bij ons bestellen. Tot die tijd is het online aanvraagformulier niet beschikbaar. 

Je hebt aangegeven dat je jonger bent dan 25 jaar en gewaarschuwd bent door je (ex) partner voor chlamydia en/ of gonorroe.

Je kunt via onderstaand formulier de GGD soa-thuistest aanvragen. Dit doe je door de vragenlijst naar waarheid in te vullen. Jouw aanvraag wordt vervolgens beoordeeld.
Als je daadwerkelijk in aanmerking komt voor deze service, krijg je hiervan per e-mail bericht. Als je pakket klaarligt krijg je opnieuw een e-mail en kun je de thuistest komen afhalen bij GGD Leiden of GGD Gouda (legitimatie verplicht!). Als je niet in aanmerking komt, krijg je eveneens per e-mail een bericht. Als je wilt, kun je een afspraak maken op het soa-spreekuur.

Het digitale aanvraagformulier werkt nog niet optimaal op smartphone en tablet. Wij adviseren om bij het invullen van het aanvraagformulier gebruik te maken van een laptop of PC.

Af en toe sluiten wij het online aanvraagformulier van de soa-thuistest. Dit heeft te maken met een maximum aantal thuistests dat we in een bepaalde periode mogen verstrekken. Het formulier is dan tijdelijk niet beschikbaar op onze website.