Vacatures

Lees voor
  Contact

Afdeling Recruitment

Ilse van der Hulst
T 06-23209445 (niet voor coronavacatures)

vacatures@rdoghm.nl

 

Helène Reintjes

T 06-10596197 (niet voor coronavacatures) 

Hecht

Hecht bestaat uit, de GGD, de ambulancezorg, de GHOR en het Zorg- en Veiligheidshuis. Zij worden ondersteund door de Centraal Ondersteunende Dienst en de Concernstaf & Control.

Alle werknemers van de drie sectoren, dus ook de werknemers van Hecht GGD Hollands Midden, zijn formeel in dienst bij Hecht.

Hecht GGD Hollands Midden

Bij de GGD werken ongeveer 600 medewerkers. De GGD heeft haar taken en aanbod verdeeld in diverse afdelingen en bestaat uit:

  • Jeugdgezondheidszorg (JGZ);
  • Gezondheidsbescherming, Toezicht en GHOR;
  • Gezondheidsbevordering en Onderzoek;
  • Coronabestrijding (tijdelijke afdeling).

Wij bewaken, beschermen en bevorderen de gezondheid en veiligheid van alle inwoners in de regio Hollands Midden, met extra oog voor inwoners in kwetsbare situaties.

  • dit doen wij samen met 18 gemeenten en hun inwoners;
  • met meer dan 1.000 deskundige en betrokken medewerkers binnen de RDOG;
  • wij werken ‘dichtbij’ op meer dan 60 locaties in de regio.

Naast de 60 locaties in de regio hebben wij twee hoofdvestigingen in Leiden (Parmentierweg 49) en in Gouda (Thorbeckelaan 5).

Wil je meer informatie over de GGD of over een van de afdelingen neem dan een kijkje op de website van de GGD onder het kopje 'onderwerpen'.

Wat biedt Hecht GGD Hollands Midden?

Vind jij het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan het gezonder maken van Hollands Midden?  Wil je graag werken in een zelf organiserend team? Ben je resultaat gedreven, maatschappijgericht, betrouwbaar en initiatiefrijk? En wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Dan past Hecht GGD Hollands Midden bij jou! 

Arbeidsvoorwaarden

Binnen de GGD zijn er volop mogelijkheden om jouw talenten in te zetten en jezelf te ontwikkelen. We investeren in de professionalisering van onze medewerkers. Dat doen we door trainingen en opleidingen aan te bieden, maar ook door bijv. coaching. Door het bieden van flexibele werktijden, indien jouw functie dit toelaat, willen we bijdragen aan een goede werk/privé-balans. Daarnaast staat vitaliteit van onze medewerkers bij ons hoog in te vaandel.

Hecht GGD Hollands Midden volgt de CAO Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties, de CAO-SGO. Naast je salaris ontvang je maandelijks een persoonlijk Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05 procent. Hiermee kun je extra verlof kopen, je kunt het opnemen als vakantiegeld en als dertiende maand, gebruiken voor het volgen van een opleiding of het aanschaffen van een fiets. Dat is helemaal aan jou!

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vergoeding voor woon-/werkverkeer, vergoeding voor de zorgverzekering en een uitstekende pensioenvoorziening via ABP.

Solliciteren?

Is je interesse gewekt in één van onze vacatures, hoe gaat het dan nu verder? Wij ontvangen heel graag je cv en motivatiebrief voor de desbetreffende vacature. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en proberen na de sluitingsdatum van de vacature zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven.

Indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek bij ons kijken we samen met jou of deze live of via MS teams kan plaatsvinden. Het eerste gesprek is altijd met collega’s uit het team waar je mogelijk komt te werken. Op basis van het eerste gesprek proberen wij zo goed mogelijk een indruk te krijgen van jou en je meer te vertellen over de functie, het team en onze organisatie.

Na het eerste gesprek volgt er mogelijk nog een tweede gesprek met de manager en andere collega’s uit het team. Het proces sluiten wij af met een arbeidsvoorwaardengesprek met jou, de manager en recruitment. Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek kunnen er referenties worden ingewonnen en het aanleveren van een VOG is onderdeel van ons proces.

Hierna hopen we je te mogen verwelkomen als onze nieuwe collega! Binnen Hecht volgen wij de sollicitatiecode van de NVP. Voor meer informatie zie hier.

In onze privacy verklaring kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Vacatures van de Hecht GGD Hollands Midden, de centraal ondersteunende diensten van Hecht en de concernstaf van Hecht vind je in ons vacatureoverzicht.

Voor vacatures binnen de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) verwijzen we je graag de naar de website: www.werkenbijravhm.nl.
Voor vacatures binnen Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden kijk je op www.zorgenveiligheidshuishm.nl.

Ben je benieuwd welke inhuur- of zzp-opdrachten beschikbaar zijn? Schrijf je in via www.hechtzetin.nl en houd ons aanbod in de gaten.

Open sollicitaties

Heb je jouw vacature niet kunnen vinden? Geen probleem! Je kunt dan een open sollicitatie richten aan vacatures@rdoghm.nl onder vermelding van ‘open sollicitatie’ en de functie waar je interesse naar uitgaat. Dit is een handige en snelle manier om voor ons direct te weten wat je zoekt en voor hoeveel uur.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure of jouw eventuele mogelijkheden, neem dan telefonisch contact op met onze recruiter Ilse van der Hulst 06-23209445 of mail naar vacatures@rdoghm.nl.