Jongeren en seks

Aantal keer bekeken: 25149, Laatst gewijzigd: maandag, 14 januari 2019

Tijdens een soa consult bij jongeren tot en met 24 jaar is er ook ruimte voor vragen over seksualiteit en relaties. Je kunt hierbij denken aan onder andere anticonceptie, seksuele diversiteit, seksueel geweld, pijn bij het vrijen en (on)gewenste zwangerschap.

Je kunt er ook gratis een zwangerschapstest laten doen. Naast het beantwoorden van je vraag, wordt er dus ook altijd getest op soa. Bel voor een afspraak het volgende telefoonnummer: 088 - 308 33 88 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 12.00 uur). Kijk voor meer info over het spreekuur op de pagina Testen op Soa.

Sense.info

Op de website www.sense.info kun je alles vinden wat je wilt weten over liefde, relaties en seks. Je kunt er ook telefonisch en per e-mail vragen stellen.

Sense inloopspreekuur voor MBO studenten

Gedurende het schooljaar kunnen studenten van het MBO of leerlingen van het voortgezet onderwijs, tot 25 jaar, 2 keer per maand, zonder afspraak, op de locatie van het jongereninformatiepunt Exposeyour, terecht op het inloopspreekuur, voor een soa test en vragen over seksualiteit. Het is dan niet nodig een afspraak te maken. Kijk op de website van Exposeyour, voor de precieze data, tijden en de locatie: exposeyourleiden.nl.

Meer weten over seksuele diversiteit?

www.outway.nl 
www.allesovergay.nl   
www.comingout.nl 
www.coc.nl 

Meer weten over anticonceptie, ongewenste- of gewenste zwangerschap?

www.nietofwelzwanger.nl
www.anticonceptie.nl

 

Deel deze pagina
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie