Volwassenen 25+

Ben je een man die seks heeft met mannen?
Kijk dan op de pagina Msm.

Ben je sekswerker? Kijk dan op de pagina Sekswerkers.

Lees voor
  Contact

Seksuele gezondheid

T 088 - 308 33 22 (secretariaat)

T 088 - 308 33 88 (afsprakenlijn, maandag t/m vrijdag 09.00 - 12.00 uur)

T 088 - 308 34 00 (spoed)
E 
seksuelegezondheid@ggdhm.nl

Als je 25 jaar of ouder bent, dan kun je bij ons terecht voor

  • een soa-test op het spreekuur (alleen als je in de doelgroep valt, via triage);
  • PEP;
  • een keuzehulpgesprek als je onbedoeld zwanger bent;
  • een consult seksuele gezondheid.

Soa-test op de soa-poli

Je kunt alleen een afspraak maken als je tot de doelgroep behoort. Kijk daarvoor op Soapoli. Hoe je een afspraak kunt maken staat op onze pagina Testen op soa.

PEP

Je kunt bij ons terecht voor post expositie profylaxe (PEP). Kijk daarvoor op deze pagina.

Keuzehulpgesprek

De test is positief, je bent onbedoeld zwanger. Wat nu? Je leven staat misschien even helemaal op zijn kop. Voordat je een besluit neemt over wat je wilt met je zwangerschap is het belangrijk om hier goed over na te denken.
Een verpleegkundige van de GGD kan je hierbij helpen als je daar behoefte aan hebt. In dit keuzehulpgesprek bespreek je samen met de verpleegkundige en eventueel je partner, wat deze zwangerschap voor jou/jullie betekent. Als er voor de toekomst meer nodig is, bijvoorbeeld hulp bij het voorkomen van een nieuwe zwangerschap, dan bespreekt de verpleegkundige dit ook met je. Kijk voor meer informatie op de pagina Onbedoeld zwanger.

Consult seksuele gezondheid

Als je vragen over of problemen met intimiteit en/of seksualiteit hebt, kun je gratis terecht bij onze consulent seksuele gezondheid NVVS.

In 1 of meerdere gesprekken kijken jullie samen naar de vraag en naar een mogelijk oplossing. Dat kan individueel of samen met je partner. Als het nodig is, verwijst de consulent je door, bijvoorbeeld naar een seksuoloog NVVS. Afspraak maken? Bel  088- 308 34 00.

Links

Soa’s: soaaids